Kontakt

Har du frågor som rör verksamheten?
Vi är bara ett samtal bort och är självklart glada om du kontaktar oss!

Edwins FondVisitkort
c/o Tomas & Eva Ström
Trutvägen 3
432 66 Veddige

0340-303 55
tomas@edwinsfond.se

Vill du skänka en gåva?
Vill du ge en gåva till Edwins Fond? I så fall är vi väldigt tacksamma. Små och stora gåvor är lika välkomna. Vi förmedlar ditt bidrag direkt till de som behöver hjälp.
Edwins Fonds administrationskostnad i förhållande till insamlade medel är ca 3,5% per år.

Bankgiro: 5428-9855  (Insamlingsstiftelsen Edwins Fond)
swish-nummer: 123 480 76 32

Hur används bidragen?P1050006-001
Vi är angelägna om att de personer som skänker pengar till Edwins Fond skall kunna vara säkra på att pengarna når fram till de som behöver dem. Edwins Fond är en redovisningspliktig Insamlingsstiftelse som årligen granskas av en godkänd revisor. Tillsynsmyndighet är Länsstyrelsen i Västra Götaland. Alla bidrag går i enlighet med stiftelseförordnandet till hjälparbete i främst Vitryssland, Ukraina och Moldavien. Resekostnader m.m. betalas i de flesta fall privat av de som är med på Edwins Fonds resor.

Edwins Fond ger främst hjälp i form av kontakta bidrag. Till familjer ger vi i storleksordningen 1.000 – 1.500 SEK vid varje besök. Till organisationer ger vi bidrag om 10.000 – 60.000 SEK per år beroende på aktuella projekt.

Edwins Fond ger aldrig löften om kontinuerligt givande till organisationer eller privatpersoner.

Kan man skänka prylar?
Vi har loppmarknader och julmarknader och är mycket tacksamma om vi kan få olika saker av bra kvalitet. Om du har något att skänka så kontakta oss per telefon eller på
e-post.
Tel. 0730-39 05 60
tomas@edwinsfond.se

Frågor om webbsidan?
Om du har frågor om webbsidan, tekniska problem eller andra synpunkter så kan du kontakta oss via e-post: tomas@edwinsfond.se

Comments are closed.