Rapport från Bulgarien (September 2013)

P1110832-002Resa till Bulgarien. 1-10 september.
Tomas och Evas resa till Bulgarien blev solig och innehållsrik. Det var en kombinerad semester- och hjälpresa. Bulgarien är ett fattigt land med stora behov och för många arbetslösa ungdomar känns det hopplöst. I de små städerna och byarna ser man ofta åsnor och hästar som arbetsredskap i jordbruken.

Vid besöket i staden Nedelino hölls en tre dagar lång musikfestival med mycket sång och dans med deltagare från flera olika länder. Bl.a Grekland och Rumänien.

När man flyger från Göteborg till någon av de större flygplatserna i Europa händer det emellanåt att man stöter på någon oväntad bekant. Denna gång blev det Tomas och Evas son Anders skolkamrat från Vidhögeskolan, Dick Lövgren.
Dick är basist och har alla världsdelar som sin arbetsplats.

Nedan kan du se bilder från resan. Klicka på bilderna så förstoras de.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.