SKOR OCH JACKOR TILL HEMLÖSA I LETTLAND

P1030712Resa till Riga/Lettland. 2-8 oktober 2017.
Den 2-8 oktober besöker Tomas Ström och Björn Lenberg från Borås Riga för att i samarbete med Frälsningsarmén dela ut skor och jackor till hemlösa. Trots att Lettland är ett EU-land är behoven mycket stora, speciellt bland den rysktalande delen av befolkningen där de flesta lever som statslösa. 

P1120425

Journey to Riga/Latvia. 2-8 October 2017.
On October 2-8, Tomas Ström and Björn Lenberg from Borås, will visit Riga, and  in cooperation with the Salvation Army, handing out shoes and jackets for homeless people. Although Latvia is an EU country, the needs are very big, especially among the Russian-speaking population, and most of them live as stateless.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.