Edwin Ström besöker fadderbarnen i Bulgarien.

Edwin och farfar Tomas reser till Bulgarien. 27/6 – 11/7.Jantra
För femte året i rad reser Edwin och Tomas till Sunny Beach vid Svarta Havet med TUI.
Resorna med TUI har alltid fungerat bra och personalen har varit tillmötesgående när Tomas och Edwin har haft speciella önskemål. Det är viktigt för Edwin som har funktionshinder. Denna gång kommer de att bo på hotell Jantra som du ser på bilden intill. Edwin älskar att bada och simma i pool så detta blir ett perfekt ställe för honom
att bo på.P1020668

Festkväll i Nedelino för Edwins Fonds fadderbarn.P1040640
Under några dagar kommer Edwin och Tomas att lämna hotellet och resa till den lilla staden Nedelino som ligger nära den grekiska gränsen. Där har Edwins Fond fem fadderbarn. Edwin bjuder in familjerna till ett värdshus där det kommer att bli en festkväll med bl.a utdelning av gåvor.

TUI

 

 

 

bulgarien-karta-001

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.