Besök i Ukraina. 28/3 – 3/4 / Visit Ukraine 28/3 – 3/4, 2017.

TOMAS OCH EVA RESER TILL UKRAINA. 28/3 – 3/4 2017image021
På bilderna kan du se vanvårdade barn i en familj i staden Zolotonosha i mellersta Ukraina. Vi besökte familjen i juli 1993. Fem av sju barn var handikappade. Det var en chockerande syn. Nu över 20 år senare har Edwins Fond tillsammans med den lokala hjälporganisationen “Open Heart” http://openheart.in.ua byggt upp ett litet center dit familjer kan komma med sina funktionshindrade barn för att få gemenskap och hjälp med utvecklingen av dem. En härlig revansch när vi tänker på det första besöket vi gjorde i staden.

 .
TOMAS AND EVA TRAVEL TO UKRAINE. 28/3 – 3/4 2017
In the photos you can see neglected children in a family in the town of Zolotonosha in central Ukraine. We visited the family in July 1993. It was a shocking sight. Now over 20 years later, Edwin’s Fond together with the local charity organization “Open Heart” http://openheart.in.ua built up a small center where families can bring their children with disabilities to get fellowship and help with the development of them. A great comeback when we think of the first visit we made in the town.
.
Klicka på bilderna så blir de större/Click on the images to see them bigger

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.