Bilder från resan till Lettland och Vitryssland / Photos from the journey to Latvia and Belarus.

P1050661Tillbaka i Sverige igen.
Tomas och Eva är tillbaka i Sverige igen efter en fantastisk resa till Lettland och Vitryssland. Nedan kan du se bilder från resan där Tomas och Eva besökte Edwins Fonds fadderbarn i Lettland och Vitryssland. Dessutom skor till Frälsningsarmén i Riga. Du kanske funderar på vad det är för säckar som står vid björkarna. På våren tappar man “björkjuice” som anses som mycket hälsosamt att dricka.
.
Back to Sweden again.
Tomas and Eva is back to Sweden after a fantastic trip to Latvia and Belarus. Below you can see photos from the trip where Tomas and Eva visited Edwin’s Fond sponsored children in Latvia and Belarus. They also brought shoes to the Salvation Army in Riga  You might be wondering what kind of bags standing at the birches. In spring, people take “birch juice” from the trees which is considered as very healthy to drink.
.
Klicka på bilderna så förstoras de/Click the images to make them larger

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.