Tomas och Eva reser till Lettland och Vitryssland / Tomas and Eva are traveling to Latvia and Belarus.

P1070536Lettland och Vitryssland. 28/3 – 5/4.
I år är det 25 år sedan Eva och Tomas började att resa med hjälp till familjer och organisationer i f.d Sovjetunionen. Färden går denna gång med bil till Stockholm och sedan färja till Riga i Lettland. Med i lasten kommer att finnas skor till Frälsningsarmén i Riga. Färden går sedan vidare genom Litauen och in i Vitryssland där Eva och Tomas kommer att besöka Edwins Fonds fadderbarn i staden Baranovichi med om-givningar. På bilden ser du Eva och Tomas tillsammans med Alexandra och Dmitry Dudko (Downs syndrom) som bor i den lilla
byn Kroshin utanför Baranovichi.
.

Latvia and Belarus. 28/3 – 5/4.
This year marks 25 years since Tomas and Eva began to travel with humanitarian aid to families and organizations in the former Soviet Union. The journey this time goes by car to Stockholm and then ferry to Riga in Latvia. The car will be loaded among others  with shoes to Salvation Army in Riga. The journey then goes through Lithuania and into Belarus, where Eva and Tomas will visit Edwin’s Fond sponsored children in the town of Baranovichi and the surrounding area. The picture shows Eva and Tomas, together with Alexandra and Dmitry Dudko (Downs syndrome) who lives in the small village  Kroshin outside Baranovichi.
P1050601

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.