Edwins Fonds “Christmas Celebration”, 2015.

P1050336En underbar kväll med mycket glädje.
En fantastisk kväll med underbar julmusik och generösa människor. Resultatet av konserten blev över 24.000:- till Edwins Fonds arbete bland handikappade barn i f.d Sovjetunionen. Ett alldeles speciellt tack till alla er som frivilligt ställde upp och gjorde denna kväll så fin.
.
.

A wonderful evening with great joy.
A fantastic evening with wonderful Christmas music and generous people. The result of the concert was over 2 400 EUR to Edwin´s Fond´s work among disabled children in the former Soviet Union. A very special thanks to all those who voluntarily stood up and made this evening so fine.

Klicka på bilderna så förstoras de/Click for lager imgages

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.