Edwin reser till Bulgarien/Edwin traveling to Bulgaria.

P1020419-001Edwins tredje resa med sin egen hjälporganisation “Edwins Fond”.
Den 4 augusti reser Edwin tillsammans med farfar Tomas till Bulgarien. De kommer bl.a att besöka den lilla staden Nedelino som ligger i södra Bulgarien alldeles på gränsen till Grekland. Där ger Edwins Fond bidrag till fem familjer med handikappade barn. Detta är Edwins tredje resa med sin egen hjälporganisation. Tidigare har han varit i Moldavien och Bulgarien. Det är speciellt uppskattat när Edwin är med på en resa.

Edwin’s third trip with his own aid organization, ”Edwins Fond”.
On 4 August travels Edwin together with his grandfather Tomas to Bulgaria. They will among others visit the small town of Nedelino located in southern Bulgaria close to the border of Greece. There, give Edwins Fond support to five families with disabled children. This is Edwin’s third trip with his own aid organization. Previously he has been in Moldova and Bulgaria. It is particularly appreciated when Edwin makes a visit.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.