Fest för Edwins Fonds fadderbarn i Baranovitji, Vitryssland.

P1100932Tomas och Eva Ström besöker Vitryssland och staden Baranovitji, 9-16 mars.

Edwins Fond bjuder in alla sina vitryska fadderbarn till en fest i staden Baranovitji lördagen den 14 mars. Det är första gången familjerna får tillfälle att träffa varandra. Alla har med glädje tackat ja. Det blir ett program med god mat, mycket musik och lekar. Två jätteduktiga flickor med Downs syndrom kommer att bjuda på dansuppvisning och en kille kommer att läsa dikter. På bilderna ser du några av de som kommer att vara med på festen. Sammanlagt blir det ca 40 personer. I samband med festen får varje barn en penninggåva från Edwins Fond.

P1100970VitrysslandskartaP1000390

Julia Rusakevich på bilden ovan i gul jacka är en av Edwins Fonds kärleksfulla och fantastiska medarbetare. Julia är tolk och koordinator för Edwins Fonds arbete i Vitryssland. Det är Julia som organiserar festen som familjerna inbjudits till. Inget är omöjligt för Julia och hon är alltid glad och har ett stort hjärta för de som lever i utanförskap. Likaså hennes man Alexander som alltid ställer upp när vi behöver hjälp.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.