Skorna från Horred och Veddige har levererats till Frälsningsarmén i Riga, Lettland.

IMG_1355-001Hjälpsändning till Lettland. 24/2-2/3.
Tack Paulina Strömkvist, Församlingen Staden På Berget och många andra som hjälpt till att samla skor till människor med stora behov i Riga i Lettland. Irina Konovalovs som tillsammans med sin man Andrei är före-ståndare för Frälsningsarméns 2:a kår i Riga uttryckte sin stora tacksamhet för att vi hjälper dem med skor. De får kläder från Frälsningsarmén i Sverige men skor har man de senaste åren bara fått genom Edwins Fond. Irina och Andrei gör ett fantastiskt arbete bland utelIMG_1747iggare och bostadslösa. Vid Jonas Janssons och Tomas Ströms besök kom det ca 130 personer på onsdagskvällen för att äta sig mätta, få ett matpaket och höra Andrei predika Guds ord.

Jonas och Tomas besökte även två fadderbarn som Edwins Fond har i Lettland. För Jonas var det speciellt intressant att träffa en ensam mamma med sin 22 årige son Aleksandrs som bor i den lilla staden Aizekraukle ca 90 km från Riga. Under flera år har Jonas varje månad gett en gåva till dem för att hjälpa dem i en svår ekonomisk situation.
Andrei o Irina Konovalovs
.

Klicka på bilderna så förstoras de.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.